menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Noord-Holland weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Noord-Holland

Een kundige Mediator uit Noord-Holland helpt u graag verder.

Hoe werkt mediation in Noord-Holland & wat is het

Een mediator is een onafhankelijke bemiddelaar die helpt partijen in een conflictsituatie om daar samen weer uit te komen en te zoeken naar een, voor beide partijen, aanvaardbare oplossing. Hij of zij zal geen oordeel vellen, zoals een rechter, en zal ook geen partij kiezen zoals een advocaat. Hij of zij luistert voornamelijk naar de standpunten van beide partijen en zal vervolgens proberen de problemen helder te krijgen. Het uiteindelijk doel is, dat beide partijen zélf tot een overeenkomst komen die voor beide partijen acceptabel is. Deze overeenkomst kan eventueel in een wettig document worden vastgelegd. Op deze manier kan men voorkomen dat er op een later moment weer een conflict zal ontstaan.

Conflicten van zakelijke of bijvoorbeeld relationele aard, een mediator uit Noord-Holland biedt adviezen.

Het komt meer voor dan u denkt. Geschillen waarvoor men geen oplossing lijkt te hebben. Er wordt niet meer naar elkaar geluisterd en uiteindelijk wordt de relatie veel slechter. De meningen van de betrokken partijen verharden. De stap naar bijvoorbeeld een advocaat is in dit soort gevallen niet nodig.

Mediation, oftewel bemiddeling bij conflicten in het Nederlands, wordt sinds de jaren tachtig toegepast en groeit in populariteit. Vaak wordt mediation vandaag de dag ingezet als de eerste stap naar de oplossing van een onenigheid.

Men kan de bemiddeling van een mediator uit Noord-Holland onder andere inschakelen bij:

  • conflicten in de relationele sfeer
  • conflicten tussen buren
  • geschillen tussen werkgevers en werknemers
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • andere conflicten die in de zakelijke sfeer vallen
  • geschillen tussen de overheid en burgers
18.216
Klanten geholpen met mediators vergelijken
143.976
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Noord-Holland

Heeft u een zakelijke mediator uit Noord-Holland nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Noord-Holland of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Noord-Holland.

mac
mac
img

Ik ben Jeanine Roefs, regiomanager in Noord-Holland. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Noord-Holland.

Op zoek naar top bemiddelaars in Noord-Holland?

Met mediation hoeft u niet naar de rechtbank te stappen. Misschien wint u uw zaak wel voor de rechtbank als u in uw gelijk staat, maar neem wel aan dat in geval van een rechtszaak beide partijen het slachtoffer zijn. Immers, de relatie tussen de beide partijen is kapot en moeizaam te herstellen. Op commercieel gebied kan dit grote gevolgen hebben, zowel financieel als uw goede naam die in een negatief daglicht komt te staan.

Bij een gerechtelijke uitspraak is de verliezer ook nog eens een dubbele verliezer, want deze partij wordt ook veroordeeld voor het betalen van de kosten met betrekking tot het proces. Betrokken partijen dienen in een mediationproces er dus het beste van te maken. Als allebei de partijen tot een oplossing weten te komen, dan is dit vooral aan henzelf te danken en doordat de mediator als onafhankelijke derde partij erbij heeft gezeten.

Wat voor u ook heeft, er is altijd een kans om dit met mediation op te lossen. Zoekende naar naar een mediator uit Noord-Holland? Laat hier verschillende offertes naar u sturen van verschillende betaalbare mediators uit Noord-Holland en uw conflict behoort misschien gauw al tot het verleden.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Noord-Holland te zeggen hebben!

img

Valentijn Gunnemans

Ik ben via Professionals Noord-Holland in contact gebracht met een fijne Mediator. Door de deskundige service van Professionals Noord-Holland heb ik direct een goede professional weten te vinden. Dit heeft mij enorm veel zorgen bespaart!

img

Martje Benjamin

Bedankt Professionals Noord-Holland voor de snelle reactie. Jullie hebben de keuze een stuk makkelijker gemaakt door kort gezegd het hele vooronderzoek op jullie te nemen. Jullie maken het makkelijker voor ondernemers zoals ik!

Professionals uit andere branches in Noord-Holland

Let's Talk

Bij Professionals Noord-Holland staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier