menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Noord-Holland weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

boekhoudkantoren Noord-Holland

Een kundige Boekhouder uit Noord-Holland helpt u graag verder.

Een boekhouder uit Noord-Holland vinden

Een belangrijke voorwaarde waar u als ondernemer wettelijk aan moet voldoen, is het bijhouden van een boekhouding. Uit de boekhouding kan afgeleid worden hoeveel belasting u moet afrekenen of terugkrijgt. U hebt namelijk te maken met verscheidene soorten belastingen. Als u een onafhankelijke ondernemer bent, is dit inkomstenbelasting, voor een BV betreft de vennootschapsbelasting. Deze belasting is een percentage van de winst die uit uw boekhouding blijkt.

Ook btw moet door ondernemers, per kwartaal of maandelijks worden aangeduid. Een degelijke boekhouding is dan noodzakelijk. Alle rekeningen die u ontvangt en die u naar afnemers zendt, behoren in de boekhouding te worden opgenomen, zodat de nummers voor een btw-aangifte gemakkelijk uit de boekhouding te halen zijn. Als de belastingdienst het essentieel vindt, zullen zij in uw boekhouding willen kijken. Een gezonde boekhouding is daarom onmisbaar.

Ook is er nog een belangrijke reden om een gedegen boekhouding te dragen. U heeft dan namelijk aanzienlijk meer meer kennis over uw eigen onderneming en dat draagt bij bij een betere bedrijfsvoering. U weet precies wat er binnenkomt en wat eruit gaat en daardoor kunt u bij belangrijke keuzes direct interfereren zonder in het duister te tasten.

Maar u zult niet de enige bedrijf zijn die niet veel weet over boekhouden. En als u uw facturen en bonnetjes nog op de traditionele methode in een schoenendoos onderhoudt, dan wordt het echt tijd om een boekhouder uit Noord-Holland aan te haken. Laat hier uw gegevens achter en krijg van allerlei boekhoudkantoren uit Noord-Holland een offerte, zodat u uw administratie netjes op orde krijgt.

17.292
Klanten geholpen met boekhoudkantoren vergelijken
143.976
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Noord-Holland

Hoe een boekhouding in Noord-Holland uitvoeren?

Uw boekhouding in Noord-Holland moet dus dusdanig worden georganiseerd dat zowel uw externe partijen, zoals de belastingdienst en uw bank goed inzicht in uw boekhouding hebben. Als u echt niets van boekhouden weet, dan kunt u inderdaad met uw trommel vol met rekeningen en facturen naar uw boekhouder gaan. zij zal al deze bonnen en facturen juist in de boekhouding verwerken, zodat er uiteindelijk een goed overzicht tot stand komt van de financiële toestand van uw firma.

Hoe wordt de boekhouding tegenwoordig uitgevoerd? Vroeger bestond een boekhouding uit allerlei ‘boeken’, zoals het grootboek, het kasboek en het debiteuren- en crediteurenboek. Dit was best een omslachtige werkwijze en vrijwel geen enkele boekhouder gaat dit vandaag de dag nog met deze aanpak doen.

Tegenwoordig werken alle boekhouders volledig digitaal. Alle mutaties worden netjes ingevoerd in uw boekhoudsysteem naar keuze, waarna er keurige overzichten uitgedraaid kunnen worden. Wilt u niet uw gehele boekhouding uitbesteden aan een boekhouder, dan is de nieuwste trend om te boekhouden in de cloud. U voert al uw inkomende en uitgaande facturen in een online boekhoudsysteem in, waarna uw boekhouder vanaf zijn/haar locatie inzicht heeft in uw administratie en voor u overzichten kan opstellen.

Als hier uw prijsopgaven voor een boekhoudkantoor uit Noord-Holland gaat aanvragen, dan mag u uitgaan van beroepsmatige boekhouders die ook werken met de nieuwste digitale hulpmiddelen. Hiermee kunt u veel tijd bezuinigen en daarmee ook geld. Daarbij is het voor uw boekhouder veel makkelijker om u snel van adviezen te voorzien.

mac
mac
img

Ik ben Jeanine Roefs, regiomanager in Noord-Holland. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een boekhoudkantoor uit Noord-Holland.

Wat kan een boekhouder uit Noord-Holland voor u betekenen?

Een gedegen boekhouder kan veel betekenen voor uw firma. Niet alleen wordt uw boekhouding op een fatsoenlijke aanpak bijgehouden, u krijgt zelf ook veel beter inzicht in uw bedrijf. U hoeft geen besluiten meer te nemen op basis van schattingen, maar op basis van de daadwerkelijke cijfers. Zo kunt u op veel betere wijze beslissingen nemen die passen bij uw onderneming.

Heeft u ook zo’n afkeer aan de brieven van de belasting die bij u op de deurmat vallen? Of lastige brieven van verzekeringsmaatschappijen of andere organisaties? Helemaal als u ook nog medewerkers in dienst heeft, dan zult u veel post van meerdere verschillende instanties ontvangen. Bij een geschikte en eerlijke boekhouder in Noord-Holland kunt u al het contact met deze organisaties aan de boekhouder overlaten. Zo kunt u zich bezighouden met uw eigen bedrijf en kost het u geen tijd aan administratieve werkzaamheden of veel tijd kwijt met aan de lijn hangen met verschillende instellingen.

Uw boekhouding bij laten houden is voor een boekhoudkantoor uit Noord-Holland heel gemakkelijk, want hier zijn zij ontzettend goed in. De waarde van een boekhouder voor uw bedrijf komt vooral tot zijn recht in de analyses van de cijfers en adviezen hoe u kunt bijsturen in uw organisatie. Het is daarom waardevol om een goede band met uw boekhouder op te bouwen.

Wilt u uw boekhouding ook beter maken? Vul hier dan direct uw gegevens in. U krijgt dan van diverse boekhouders uit Noord-Holland een offerte, die u gemakkelijk en snel met elkaar kunt vergelijken. Nadien zult u volop kunnen profiteren van de vele voordelen die een eigen boekhouder met zich meebrengt.

Recensies

Dit is wat tevreden Boekhouder matches over Professionals Noord-Holland te zeggen hebben!

img

Jan-Dirk Appelhof

Ik had haast bij het vinden van een Boekhouder. Een goede vriendin raadde Professionals Noord-Holland aan en ik kan haar niet genoeg bedanken. Door het eenvoudige formulier en de snelle opvolging was de geschikte partner zo gevonden. Thanks Professionals Noord-Holland!

img

Jacoliene Biemans

Professionals Noord-Holland heeft uitstekend werk geleverd. Direct een aantal goede offertes in mijn mail. Niks negatiefs over te zeggen. Niet langer twijfelen maar gewoon doen dus!

Professionals uit andere branches in Noord-Holland

Let's Talk

Bij Professionals Noord-Holland staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier