menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Noord-Holland weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

advocaten Noord-Holland

Een kundige Advocaat uit Noord-Holland helpt u graag verder.

Laat u bijstaan door een advocaat in Noord-Holland

Er bestaan vele soorten advocaten, bent u op zoek naar een advocaat in Noord-Holland helpt het als u inzicht heeft in de type advocaten. Een advocaat is meestal gespecialiseerd in een bepaald type recht. Het tarief hangt evenzeer af van het vakgebied van de advocaat.

Wanneer u een advocaat in Noord-Holland raadpleegt, is er reeds sprake van een strijd of zelfs rechtszaak. Helaas is dan vaak al schade aan de situatie aangericht welke niet meer makkelijk herstelt kan worden. In een vroeger stadium is een advocaat van onschatbare waarde, omdat deze kan voorkomen dat situaties uit de hand lopen en niet meer vermeden kunnen worden.

Een jurist in Noord-Holland kan namens u optreden in juridische procedures of rechtszaken, maar kan u alsmede voorzien van rechterlijk advies zonder dat er sprake is van een rechtszaak. Ook bedrijven kunnen veel baat hebben bij een advocaat. Als u een advocaat vanuit particulier oogpunt wil inzetten denk dan aan:

  • Echtscheidingsadvocaat
  • Arbeidsrechtadvocaat
  • Letselschade advocaat

Afhankelijk van waar u exact advies bij nodig heeft kunt u het beste met een expert om tafel. Vaak wanneer u kiest voor iemand die van alles een beetje weet bent wat goedkoper uit. In de praktijk blijkt evenwel dat dit zich doorgaans niet uitbetaald in de resultaten die een vakkundige wel kan behalen op rechtsgebied.

19.863
Klanten geholpen met advocaten vergelijken
143.976
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Noord-Holland

Heb ik een advocaat uit Noord-Holland nodig?

Vrijwel altijd bent u eigenhandig in staat te bepalen en besluiten of u een advocaat nodig heeft. Toch is dat in de praktijk niet steeds het geval. In het geval dat u een rechtsvordering wilt uitvoeren in een letselschadezaak, zult u bijgestaan moeten worden door een advocaat.

Hetzelfde geldt indien u als eiser een kort geding wilt beginnen. Indien er een kort geding tegen u wordt aangespannen bent u vervolgens niet gedwongen tot een advocaat. Waarbij het eenvoudig wel dringend aan te raden is, om in deze laatste omstandigheden een advocaat in de arm te nemen.

Tevens in het geval van een rechtsgeding is het zeer gebruikelijk dat u zich bij laat staan door een advocaat. Het verschilt dus erg per omstandigheden of u wel of geen advocaat noodzakelijk in moet schakelen. Gaat u naar een kantonrechter? Dan is er geen verplichting tot advocaat. Gaat u met een civiele rechter in gesprek (zaken boven de 25.000 euro of onbepaalde prijs) bent u verplicht om een advocaat in de arm te nemen om u te laten voorzien van juridisch advies en om u te laten begeleiden tijdens de rechtszaak.

Hoeveel u aan tarieven kwijt bent aan een advocaat in Noord-Holland loopt zeer uiteen. Dit is niet enkel ondergeschikt van het rechtsgebied, maar ook van de ervaring en de expertise van de advocaat. Naast het uurtarief van de advocaat spelen er mogelijk nog aanvullende kosten, zoals griffiekosten, onderzoekskosten of kantoorkosten.

mac
mac
img

Ik ben Jeanine Roefs, regiomanager in Noord-Holland. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een advocaat uit Noord-Holland.

Een kundige advocaat in Noord-Holland vinden

Het aantreffen van een kundige advocaat in Noord-Holland lijkt in eerste instantie misschien een lastige opgave. Er zijn nogal veel advocaten binnen Noord-Holland en omgeving. Vanzelfsprekend bent u op zoek naar de advocaat die past bij uw situatie en wensen. De persoonlijke klik met een advocaat is vreselijk belangrijk, maar iemand moet uiteraard ook bekwaam zijn binnen zijn of haar vakgebied.

Als u op zoek gaat naar een advocaat dan hebben wij een enkele tips voor u om uw speurtocht wat makkelijker en succesvoller te maken. Uiteraard is het vervolgens van waarde dat er goed helder is welke dingen u wil uitbesteden aan een advocaat. Zo zijn er speciale advocaten die gericht zijn op bv. echtscheidingen.

Wilt u bv. afzonderlijk samen met de andere partij om de tafel gaan zitten om de zaak te bespreken of dient er ook daadwerkelijk een echtscheidingsconvenant te komen. Er zijn dus binnen specialismes nog altijd grote verschillen in wat u nodig heeft en moet laten doen. Wij hebben een aanzienlijk netwerk met de geschikte advocaten voor u in Noord-Holland.

Dus ook op zoek naar advies van een expert? Dan kunt u uw informatie bij ons achterlaten en zorgen wij voor snelle en juiste prijsopgaven van advocaten in uw regio zodat u voldoende keuze heeft. Op basis van de door u gekozen specialismen en degene die het beste bij uw situatie past, kiest u de geschikte vakkundige advocaat.

Recensies

Dit is wat tevreden Advocaat matches over Professionals Noord-Holland te zeggen hebben!

img

Cees van den Broeke

Ik had een aantal offertes aangevraagd voor een Advocaat en die werd snel geleverd. Ik had het idee dat er goed naar mijn situatie gekeken werd. Thanks Professionals Noord-Holland, ik kan er weer tegenaan!

img

Neele Schotmans

Bedankt voor het snelle vooronderzoek! Ik zou Professionals Noord-Holland aan iedereen aanraden.

Professionals uit andere branches in Noord-Holland

Let's Talk

Bij Professionals Noord-Holland staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier